​Mere end 10 års erfaring   Vi tager ansvaret for, at hele huset har det godt året rundt   Svanemærket produkter

Vedligeholdelse af grønne områder af enhver størrelse

Har du brug for at få passet og vedligeholdt dine grønne områder omkring din virksomhedsbygning, din boligforening eller din private bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Rund Ejendomsservice tilbyder vi grundig og professionel vedligeholdelse af grønne områder i Brønshøj, på Frederiksberg og i hele København. Skal vi også komme forbi dig?

Vi passer både større og mindre haver samt gårdlaug, og vi kommer også gerne med vores forslag og inputs til det løbende vedligeholdelsesarbejde.

Hvad kan vi hjælpe med?

  • Gødning og rensning for mos med jernvitriol af alle græsplæner
  • Græsslåning fra 1 kvadratmeter til 10.000 kvadratmeter
  • Beskæring af store og små træer med eller uden lift
  • Lugning af ukrudt i bede
  • Klipning af hæk
  • Bortkørsel af haveaffald.

​Få et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af grønne områder

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et skræddersyet og uforpligtende tilbud på vedligeholdelse og pleje af grønne områder omkring din bygning eller ejendom, så må du endelig tage fat i os. Så kommer vi ud til din ejendom for at besigtige forholdene og snakke med dig om dine ønsker og behov.

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave, og vi tilbyder også en skræddersyet aftale ud fra lige netop dine behov. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores hjælp til at vurdere, hvad det løbende vedligeholdelsesarbejde bør bestå af.

Ring til os på telefon 66 16 66 16 eller skriv til vores e-mail info@r-e.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder desuden også gårdservice, viceværtservice og ejendomsservice.

Få et tilbud på ejendomsservice

​Hos os er en god pris ikke altid den billigste, men vi garanterer altid for god service og miljøet i tankerne, da vi kun bruger svanemærkede produkter.

Skriv dit navn her *
 
Telefon nr. du kan kontaktes på *
 
E-mail du kan kontaktes på *
 
Skriv din besked her *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Fremragende service

​"Fremragende service når det Martin, der står for arbejdet, fx rengøring, vinduespudsning, snerydning, træfældning, reparationer og øvrigt forefaldende arbejde. Pålidelig, venlig og til særdeles rimelige priser. Vores boligforening har haft stor glæde af Martins evner, ligesom jeg har benyttet Martin til privat rengøring mv."

- Jens Peter Kildevang

Jeg kan på det kraftigste anbefale

“Rund Ejendomsservice har været vicevært i den ejendom jeg bor i, og jeg er nødt til at dele at jeg aldrig har oplevet en mere serviceminded person. Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin Bülow til enhver der overvejer at ansætte en professionel ‘altmuligmand’. 

Det vil I helt sikkert ikke fortryde.”

-  Suzannah Bethel

Service og kontakten er yderst venlig

“Vi har i flere år benyttes os af Rund Ejendomsservice til vinduespudsning. Arbejdet er altid blevet udført professionelt og tilfredsstillende.

Servicen og kontakten er yderst venlig.

Vi har nu også lavet aftale om trappevask.“

- Larsen

Kontakt os

Rund Ejendomsservice 

v/Martin Bülow Stenager Hansen

Jordbærvej 45, 2400 København NV

Find vej

Tlf.: 66 16 66 16

E-mail: info@r-e.dk​

CVR: 31193192