​Mere end 10 års erfaring   Vi tager ansvaret for, at hele huset har det godt året rundt   Svanemærket produkter

Om Rund Ejendomsservice

Da kalenderen skiftede til det nye årtusinde, startede en ung Martin Bülow sin karriere med at pudse løs på de storkøbenhavnske vinduer. Entusiasmen blev bemærket, så der gik ikke lang tiden inden opgaverne greb om sig. Kunderne ville også have gjort rent.

Men da Martin er en grundig mand, så krævede det først en afstikker forbi Rigshospitalet, hvor han fik en grundig, professionel uddannelse i hospitalsrengøring.

Tilbage i den private sektor, genstartede Martin sin karriere som vinduespudser og nu også rengøringsmand. Succesen voksede hurtigt og det stod hurtigt klart, at hvis Martins familie skulle se noget til ham, så var det nødvendigt at hyre mandskab til den hastigt voksende kundekreds.

Så i 2008 slog Martin første gang dørene op for ejendomsservice virksomheden Rund Ejendomsservice.

En virksomhed som i dag, mere end 10 år senere, har serviceret knap 800 større og mindre boligforeninger, private borgere og virksomheder i Storkøbenhavn og omegn.

Rund beskæftiger således i dag 7 fastansatte fuldtidsmedarbejdere og benytter eget professionelt udstyr og maskiner, når vi servicerer:

  • 72 ejendomme
  • 694 vinduespudser kunder
  • 8 gårdlaug

Miljø og natur er en vigtig del af Runds arbejde, hvorfor vi kun benytter Svanemærket produkter til rengøring. Vi har også eget vaskeri til vask af mopper og klude, for at sikre den mindst miljøbelastende tilgang.​​

Få et tilbud på ejendomsservice

​Hos os er en god pris ikke altid den billigste, men vi garanterer altid for god service og miljøet i tankerne, da vi kun bruger svanemærkede produkter.

Skriv dit navn her *
 
Telefon nr. du kan kontaktes på *
 
E-mail du kan kontaktes på *
 
Skriv din besked her *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Fremragende service

​"Fremragende service når det Martin, der står for arbejdet, fx rengøring, vinduespudsning, snerydning, træfældning, reparationer og øvrigt forefaldende arbejde. Pålidelig, venlig og til særdeles rimelige priser. Vores boligforening har haft stor glæde af Martins evner, ligesom jeg har benyttet Martin til privat rengøring mv."

- Jens Peter Kildevang

Jeg kan på det kraftigste anbefale

“Rund Ejendomsservice har været vicevært i den ejendom jeg bor i, og jeg er nødt til at dele at jeg aldrig har oplevet en mere serviceminded person. Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin Bülow til enhver der overvejer at ansætte en professionel ‘altmuligmand’. 

Det vil I helt sikkert ikke fortryde.”

-  Suzannah Bethel

Service og kontakten er yderst venlig

“Vi har i flere år benyttes os af Rund Ejendomsservice til vinduespudsning. Arbejdet er altid blevet udført professionelt og tilfredsstillende.

Servicen og kontakten er yderst venlig.

Vi har nu også lavet aftale om trappevask.“

- Larsen

Kontakt os

Rund Ejendomsservice 

v/Martin Bülow Stenager Hansen

Jordbærvej 45, 2400 København NV

Find vej

Tlf.: 66 16 66 16

E-mail: info@r-e.dk​

CVR: 31193192