​Mere end 10 års erfaring   Vi tager ansvaret for, at hele huset har det godt året rundt   Svanemærket produkter

Grundig trappevask i opgange tilbydes

Har du brug for professionel trappevask i din opgang, så den ser pæn og indbydende ud for beboere, kunder, gæster og ansatte, så skal du bare tage kontakt til os hos Rund Ejendomsservice. Vi har mere end 10 års erfaring som trappevasker, og vi sørger altid for et pænt og rent resultat. Vi vasker bl.a. trapper for boligforeninger og virksomheder på Frederiksberg, i Brønshøj og i hele resten af København.

Sådan foregår vores trapperengøring

Vi sørger altid for at rengøre trapperne ud fra den gældende årstid for at få det bedste resultat. Vi starter altid med at feje trapperne grundigt for småsten og snavs, hvorefter vi vasker trapperne med mopper, som naturligvis altid er nyvasket.

Efter aftale kan vi også ordne gelænder, balustre, vindueskarme og lignende.

​Hvad koster en trappevask?

Vores priser på trappevask afhænger af en række forskellige faktorer, herunder bl.a. af hvor mange trappeopgange vi skal rengøre, hvor ofte vi skal komme, og om vi også skal rengøre gelænder, vindueskarme osv.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Har du nogle særlige ønsker, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet efter dine behov for trappevask, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 16 66 16 eller ved at skrive til vores e-mail info@r-e.dk. Kontakter du os via e-mail, sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en løsning på dine behov eller et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på ejendomsservice

​Hos os er en god pris ikke altid den billigste, men vi garanterer altid for god service og miljøet i tankerne, da vi kun bruger svanemærkede produkter.

Skriv dit navn her *
 
Telefon nr. du kan kontaktes på *
 
E-mail du kan kontaktes på *
 
Skriv din besked her *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Fremragende service

​"Fremragende service når det Martin, der står for arbejdet, fx rengøring, vinduespudsning, snerydning, træfældning, reparationer og øvrigt forefaldende arbejde. Pålidelig, venlig og til særdeles rimelige priser. Vores boligforening har haft stor glæde af Martins evner, ligesom jeg har benyttet Martin til privat rengøring mv."

- Jens Peter Kildevang

Jeg kan på det kraftigste anbefale

“Rund Ejendomsservice har været vicevært i den ejendom jeg bor i, og jeg er nødt til at dele at jeg aldrig har oplevet en mere serviceminded person. Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin Bülow til enhver der overvejer at ansætte en professionel ‘altmuligmand’. 

Det vil I helt sikkert ikke fortryde.”

-  Suzannah Bethel

Service og kontakten er yderst venlig

“Vi har i flere år benyttes os af Rund Ejendomsservice til vinduespudsning. Arbejdet er altid blevet udført professionelt og tilfredsstillende.

Servicen og kontakten er yderst venlig.

Vi har nu også lavet aftale om trappevask.“

- Larsen

Kontakt os

Rund Ejendomsservice 

v/Martin Bülow Stenager Hansen

Jordbærvej 45, 2400 København NV

Find vej

Tlf.: 66 16 66 16

E-mail: info@r-e.dk​

CVR: 31193192