​Mere end 10 års erfaring   Vi tager ansvaret for, at hele huset har det godt året rundt   Svanemærket produkter

Gårdservice tilpasset jeres behov

Få et hyggeligt og indbydende gårdareal

Har I en baggård, hvor ukrudtet vokser ud overalt, og skraldet flyder ved affaldssorteringen? Og går gårdens beskaffenhed ud over beboernes lyst til at være i og bruge gården? Så tilbyder Rund Ejendomsservice den gårdhjælp, I har brug for, i Brønshøj, på Frederiksberg og i hele København.

Vi hjælper både erhverv og boligforeninger med vedligeholdelse af de fælles gårdarealer, så gården altid fremstår hyggelig og indbydende til både ophold og leg. Vi ønsker samtidig at skåne miljøet og bruger derfor altid produkter, der er svanemærkede, i vores gårdservice.

Hvad består vores gårdservice af?

Hos Rund Ejendomsservice er god service en af vores absolutte kerneværdier. Vi møder altid vores kunder med åbenhed og et smil, og vi ønsker at være hele gårdlaugets gode ven.

Vores gårdservice indeholder en lang række ydelser, og vi kan bl.a. stå for:

  • ​At feje eller blæse gården for blade og andet affald
  • ​At vedligeholde udendørsbelysning inkl. udskiftning af pærer
  • ​At fjerne maling fra fliser
  • ​At rense tilstoppede kloaker for blade og andet affald
  • ​At rydde op efter hærværk
  • ​At vande jeres planter og krukker
  • ​At smøre porte og døre
  • ​At brænde ukrudt
  • ​At bestille skadedyrsbekæmpelse (rotter, insekter mm.)
  • ​At indgå i dialog med beboerne

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Som jeres leverandør af gårdservice sikrer vi, at jeres fælles gårdarealer fremstår fuldstændigt, som I ønsker det. En fælles gård bør nemlig altid være indbydende og vække en lyst i beboerne til at benytte sig af det hyggelige område.

Tag kontakt til os i dag og få et uforpligtende tilbud på gårdservice tilpasset jeres behov. Vi tager gerne højde for specielle ønsker og fastsætter en god pris for opgaverne. For os er den bedste pris ikke nødvendigvis altid den billigste. Det er derimod den pris, hvor du får mest for pengene, og en service, der skåner miljøet. Og det får I hos Rund Ejendomsservice.

Få et tilbud på ejendomsservice

​Hos os er en god pris ikke altid den billigste, men vi garanterer altid for god service og miljøet i tankerne, da vi kun bruger svanemærkede produkter.

Skriv dit navn her *
 
Telefon nr. du kan kontaktes på *
 
E-mail du kan kontaktes på *
 
Skriv din besked her *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Fremragende service

​"Fremragende service når det Martin, der står for arbejdet, fx rengøring, vinduespudsning, snerydning, træfældning, reparationer og øvrigt forefaldende arbejde. Pålidelig, venlig og til særdeles rimelige priser. Vores boligforening har haft stor glæde af Martins evner, ligesom jeg har benyttet Martin til privat rengøring mv."

- Jens Peter Kildevang

Jeg kan på det kraftigste anbefale

“Rund Ejendomsservice har været vicevært i den ejendom jeg bor i, og jeg er nødt til at dele at jeg aldrig har oplevet en mere serviceminded person. Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin Bülow til enhver der overvejer at ansætte en professionel ‘altmuligmand’. 

Det vil I helt sikkert ikke fortryde.”

-  Suzannah Bethel

Service og kontakten er yderst venlig

“Vi har i flere år benyttes os af Rund Ejendomsservice til vinduespudsning. Arbejdet er altid blevet udført professionelt og tilfredsstillende.

Servicen og kontakten er yderst venlig.

Vi har nu også lavet aftale om trappevask.“

- Larsen

Kontakt os

Rund Ejendomsservice 

v/Martin Bülow Stenager Hansen

Jordbærvej 45, 2400 København NV

Find vej

Tlf.: 66 16 66 16

E-mail: info@r-e.dk​

CVR: 31193192