​Mere end 10 års erfaring   Vi tager ansvaret for, at hele huset har det godt året rundt   Svanemærket produkter

Snerydning​ af store og små arealer

Har du ikke selv tid, lyst eller mulighed for at rydde for sne foran din grund, eller har du brug for professionel snerydning på parkeringsarealer, rundt om bygninger eller lignende på Frederiksberg, i Brønshøj eller i det øvrige København, så skal du bare kontakte os hos Rund Ejendomsservice.

Vi har de rette maskiner til at kunne klare enhver opgave

Vi har mere end 10 års erfaring med bl.a. snerydning, som vi både udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og det offentlige. Vi udfører fx:

  • Snerydning og saltning
  • Rydning af parkeringspladser, indkørsler, fortove og gårdarealer.

For os er det ikke besværligt at få klaret snerydningen. Vi har både store og små maskiner til rydning af sne, og vi veksler ofte mellem dem for at opnå det bedste resultat.

​Hvad koster snerydning?

Vores priser på snerydning afhænger bl.a. af, hvor stort et område vi skal rydde for sne. Der er fx stor forskel på, om vi skal rydde en privat villavej, eller om vi skal rydde store parkeringsarealer for virksomheder eller boligforeninger.

Uanset hvor stor eller hvor lille din opgave er, så tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris, og salt er inkluderet i alle vores priser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rydning af sne

Kunne du tænke dig at indgå en fast aftale med os omkring snerydning, så vi altid står klar til at komme ud til lige netop dig for at fjerne sneen fra dine udendørsarealer, så skal du bare tage kontakt til os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Du skal bare ringe til os på telefon 66 16 66 16, så kommer vi ud til en snak med dig og en besigtigelse af det pågældende areal. Alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@r-e.dk.

Få et tilbud på ejendomsservice

​Hos os er en god pris ikke altid den billigste, men vi garanterer altid for god service og miljøet i tankerne, da vi kun bruger svanemærkede produkter.

Skriv dit navn her *
 
Telefon nr. du kan kontaktes på *
 
E-mail du kan kontaktes på *
 
Skriv din besked her *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Fremragende service

​"Fremragende service når det Martin, der står for arbejdet, fx rengøring, vinduespudsning, snerydning, træfældning, reparationer og øvrigt forefaldende arbejde. Pålidelig, venlig og til særdeles rimelige priser. Vores boligforening har haft stor glæde af Martins evner, ligesom jeg har benyttet Martin til privat rengøring mv."

- Jens Peter Kildevang

Jeg kan på det kraftigste anbefale

“Rund Ejendomsservice har været vicevært i den ejendom jeg bor i, og jeg er nødt til at dele at jeg aldrig har oplevet en mere serviceminded person. Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin Bülow til enhver der overvejer at ansætte en professionel ‘altmuligmand’. 

Det vil I helt sikkert ikke fortryde.”

-  Suzannah Bethel

Service og kontakten er yderst venlig

“Vi har i flere år benyttes os af Rund Ejendomsservice til vinduespudsning. Arbejdet er altid blevet udført professionelt og tilfredsstillende.

Servicen og kontakten er yderst venlig.

Vi har nu også lavet aftale om trappevask.“

- Larsen

Kontakt os

Rund Ejendomsservice 

v/Martin Bülow Stenager Hansen

Jordbærvej 45, 2400 København NV

Find vej

Tlf.: 66 16 66 16

E-mail: info@r-e.dk​

CVR: 31193192