​Mere end 10 års erfaring   Vi tager ansvaret for, at hele huset har det godt året rundt   Svanemærket produkter

​Varmemester

​Hvis I gerne vil sikre at jeres varmecentral virker optimalt, således at I har varmt vand i hanerne og varme i boligen, så har Rund Ejendomsservice den rette varmemester til jer.

Det er vigtigt at sikre at jeres varmecentral kører optimalt, og det gør varmemesteren ved løbende at føre tilsyn med anlægget. Varmemesteren sikrer også at I undgår farlige baktier i jeres drikkevand, ved at sørge for at det har den rette temperatur. Dette gøres ved bl.a. udslamning af varmtvandsbeholderen og påfyldning af vand, udluftning af radiatorer, bestilling af afsyring af varmeveksler m.m.

Rund Ejendomsservice samarbejder med håndværkere indenfor forskellige fagområder, og kan assistere med alle opgaver indenfor ejendomsservice og vedligeholdelse.

Har I specielle ønsker, så tag kontakt til os og få et tilbud.

Få et tilbud på ejendomsservice

​Hos os er en god pris ikke altid den billigste, men vi garanterer altid for god service og miljøet i tankerne, da vi kun bruger svanemærkede produkter.

Skriv dit navn her *
 
Telefon nr. du kan kontaktes på *
 
E-mail du kan kontaktes på *
 
Skriv din besked her *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Fremragende service

​"Fremragende service når det Martin, der står for arbejdet, fx rengøring, vinduespudsning, snerydning, træfældning, reparationer og øvrigt forefaldende arbejde. Pålidelig, venlig og til særdeles rimelige priser. Vores boligforening har haft stor glæde af Martins evner, ligesom jeg har benyttet Martin til privat rengøring mv."

- Jens Peter Kildevang

Jeg kan på det kraftigste anbefale

“Rund Ejendomsservice har været vicevært i den ejendom jeg bor i, og jeg er nødt til at dele at jeg aldrig har oplevet en mere serviceminded person. Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin Bülow til enhver der overvejer at ansætte en professionel ‘altmuligmand’. 

Det vil I helt sikkert ikke fortryde.”

-  Suzannah Bethel

Service og kontakten er yderst venlig

“Vi har i flere år benyttes os af Rund Ejendomsservice til vinduespudsning. Arbejdet er altid blevet udført professionelt og tilfredsstillende.

Servicen og kontakten er yderst venlig.

Vi har nu også lavet aftale om trappevask.“

- Larsen

Kontakt os

Rund Ejendomsservice 

v/Martin Bülow Stenager Hansen

Jordbærvej 45, 2400 København NV

Find vej

Tlf.: 66 16 66 16

E-mail: info@r-e.dk​

CVR: 31193192