Om Rund Ejendomsservice

Da kalenderen skiftede til det nye årtusinde, startede en ung Martin Bülow sin karriere med at pudse løs på de storkøbenhavnske vinduer. Entusiasmen blev bemærket, så der gik ikke lang tiden inden opgaverne greb om sig. Kunderne ville også have gjort rent.

Men da Martin er en grundig mand, så krævede det først en afstikker forbi Rigshospitalet, hvor han fik en grundig, professionel uddannelse i hospitalsrengøring.

Tilbage i den private sektor, genstartede Martin sin karriere som vinduespudser og nu også rengøringsmand. Succesen voksede hurtigt og det stod hurtigt klart, at hvis Martins familie skulle se noget til ham, så var det nødvendigt at hyre mandskab til den hastigt voksende kundekreds.

Så i 2008 slog Martin første gang dørene op for ejendomsservice virksomheden Rund Ejendomsservice. En virksomhed som i dag, mere end 10 år senere, har serviceret knap 800 større og mindre boligforeninger, private borgere og virksomheder i Storkøbenhavn og omegn.

Rund beskæftiger således i dag 7 fastansatte fuldtidsmedarbejdere og benytter eget professionelt udstyr og maskiner, når vi servicerer:

  • 72 ejendomme
  • 694 vinduespudser kunder
  • 8 gårdlaug

Miljø og natur er en vigtig del af Runds arbejde, hvorfor vi kun benytter Svanemærket produkter til rengøring. Vi har også eget vaskeri til vask af mopper og klude, for at sikre den mindst miljøbelastende tilgang.

Vores mest populære services

Vicevært

Vinduespudsning

Snerydning

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud

Du er også altid velkommen til at kontakte os på: